• Vanochtend om 7.30 de deur uit voor onze D1 kampioenswedstrijd naar Vlissingen.

1 van de 8 onmisbare schakels mag de komende 6 weken niet handballen vanwege een oor-operatie.
    Gewapend met power-girl (Amy) uit de E, gaat de start moeizaam en de scheids (fluit correct) vuurt bij overtredingen erg direct een waarschuwing op de kids af. Daar hebben ze schrik van en zien we dat direct terug in t spel.

We komen niet in ons spel en worden getrakteerd op een stapeltje tegen doelpunten.
    Er gaat een berg (negatieve) ruis door de koppies.

In de rust weten wij als coach die "ruis" uit de koppies te halen.
    Het laatste kwartier v/d strijd hebben ze de slag weer te pakken en komen er prachtige acties tevoorschijn met mooie doelpunten. Zelfs Amy, die nog niet eerder met t team speelde, laat verrassend zien wat voor kunde ze in huis heeft.
    Helaas kunnen we de meiden van E.O.C. D1 niet meer inhalen en winnen zij terecht de wedstrijd.