• Thuiswedstrijd E HVM - Heerle

Zondag 26-06 10.15uur

De laatste wedstrijd van dit seizoen, de 2de wedstrijd van dit weekend, en iedereen had er enorm veel zin in! Een thuiswedstrijd met gezellig wat publiek.

Na het fluitsignaal werd al snel duidelijk dat de tegenstander erg snel en balvaardig was. De ballen die, over een (te) grote afstanden naar elkaar gegooid werden, waren gemakkelijk te onderscheppen door de tegenstander. De keeper heeft enorm haar best gedaan, maar de ballen vlogen hard en gericht in de hoeken van het doel. Desondanks hielden onze spelers het hoofd omhoog en wisten toch een aantal maal door de verdediging van de tegenpartij heen te komen en te scoren.

De ruststand 3-13

Na de rust gingen we weer vol goede moed het veld in, met het doel om zoveel mogelijk over te spelen. Zodat ook de jongste spelers onder ons voldoende aan de bal kwamen en een kans hadden om te gooien op het doel. De verdediging aan onze kant ging ook wat beter en er werden een aantal ballen mooi onderschept, waarop we snel konden reageren en het af konden maken met een schot op het doel.

De eindstand 8-21

Op naar het volgende seizoen.

E (F) team HVM

Ook dank aan onze sponsoren Sporttief en Oculenti