• Afgelopen zondag 9 uur, zijn we vertrokken naar Rijen om onze wedstrijd te spelen tegen RHV.

Na onze kleedkamer gevonden te hebben, zijn we de zaal in gegaan voor onze warming up.

Zodra we allemaal wisten waar we begonnen, hebben we onze baantjes op en neer gelopen om warm te worden.
    Na het gezamenlijk rekken en strekken, werden de 2 keepers Oscar en Rinske warm gegooid.
    Bij de laatste bal ging Rinske helaas op de bal staan waardoor ze de rest van de wedstrijd nauwelijks meer in actie kwam.

We zijn toen gauw gaan begroeten en hebben elkaar opgepept met onze yell.

De 1e helft zijn we voortvarend van start gegaan door goed over te spelen, de vrije man/vrouw te zoeken en op het doel te gooien.
    We hebben goed staan storen om de bal te kunnen onderscheppen en elkaar goed geholpen in de verdediging waardoor RHV nauwelijks tot scoren kwam.

Het lukte bijna iedereen om in de 1e helft de bal minimaal 1 keer in het doel te krijgen.

De ruststand was 2-11 voor ons.

In de rust even op adem kunnen komen en de boodschap meegegeven om zo door te gaan en proberen om iedereen minimaal 1 keer te laten scoren.

De 2e helft begonnen met Rinske in het doel, maar helaas lukte dat niet. Dus Sofie gauw omgetoverd naar keepster om zo toch een actieve keeper te hebben.

In de 2e helft hetzelfde beeld als in de 1e helft met het verschil dat de boodschap was om de laatste 2 spelers (Oscar en Indy) vrij te spelen zodat iedereen, buiten de geblesseerde Rinske, te kunnen laten scoren.
    En dat is gelukt!! We sluiten de wedstrijd af met een dikke winst, 11-21.

Wat hebben we genoten van de mooie acties in de aanval en verdediging van Amy, Paul, Sofie, Oscar, Marit, Indy, Tess, Britt.
    Mooie onderscheppingen, gesloten verdediging, vrijlopen, kijken naar de vrije man/vrouw.
    Er werd zelfs een wissel gemaakt.

Dat belooft een mooi seizoen te worden.