• H.V.M. heeft in de feestelijke decembermaand een leuke kerstactie georganiseerd in samenwerking met bakkerij Curt en Heidi van der Westen.

  Onze leden zijn de deuren langs gegaan bij vrienden, familie en bekenden om heerlijke kerststollen, tulbanden, kerststaven en worstenbroodjes te verkopen.

  Deze actie werd enthousiast ontvangen en er is fanatiek verkocht. Een mooie prijs in het vooruitzicht voor de persoon die het hoogste bedrag op zou halen was natuurlijk een prima stimulans daarvoor.

  Op woensdag 22 december werden alle bestellingen door Curt bij de Familie van Bragt afgeleverd en konden onze leden de bestellingen ophalen.

  Het leek wel een kerstmarkt met alle uitgestalde, mooi verpakte producten. Vooral de worstenbroodjes waren favoriet in de bestellingen. Deze actie heeft ons een mooi bedrag van €520,- opgeleverd.

  Wij willen alle leden, die hun best hebben gedaan bedanken voor hun inzet.

  Steffi heeft de prijs voor de grootste bestelling gewonnen. Met €275,- stak zij er ver bovenuit. Zij mag gaan genieten van een avondje bioscoop, als dat weer mogelijk is.

  Wij willen ook de organisatie Sylvia, Antoon, Debbie en met name Ron bedanken voor het opzetten van deze leuke actie. En natuurlijk Curt en Heidi voor de samenwerking. www.curtheidivanderwesten.nl

  Wat ons betreft doen we dit volgend jaar weer! Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een mooi, sportief nieuw jaar toe.