• Eindelijk is het zover ,op naar het Open Kampioenschap Breedtesport in Boekel.

Om 10.00 uur begint het met de poulewedstrijden.
    Het niveau ligt wel degelijk hoger dan de jongens gewend zijn.

Na 1 nederlaag , 1 gelijkspel en 3 overwinningen eindigen de jongens als 2e in de poule.

Nu nog de kruisfinale, waarin ze na een mooi slotakkoord op een eindstand van 5-5 komen.
    Er volgt een penaltyserie, de eerste 4 gaan er feilloos in ,beiden ploegen missen er 1.
    Ook de volgende penalty’s gaan erin , maar penalty nr 7 wordt grandioos gestopt door Jermo.

Op naar de finale.
    Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd en het wordt wederom een zenuwslopende wedstrijd.
    Eindstand 5-5, waarna er een verlenging van 5 minuten volgt.
    De seconden tikken weg bij een stand van 6-6.
    Met nog 2 seconden op de klok ,een laatste actie en hij zit.
    Janik gooit zijn team naar 7-6 en beslist daarmee het Kampioenschap.

Uitzinnige vreugde volgt bij de jongens , de coaches en de toeschouwers.

HVM/Goodflooring HMC Nederlands Kampioen Open Breedtesport 2017.

Met trots kijken we terug op een zeer geslaagd toernooi.

Natuurlijk met dank aan de coaches, Wilco van Vliet en Antoon Mureau, de ouders voor de support en natuurlijk de jongens ,die keihard gevochten hebben voor dit welverdiende eindresultaat.

Fotoverslag