• Woensdag 19 februari was het dan eindelijk weer zover, het altijd gezellige en sportieve bitterballen toernooi olv ons Rachel!!

De jongste jeugd ging als eerste van start, voor de allerkleinste die soms net op handbal zitten is het best wel spannend maar de oudere kinderen vangen ze goed op en al snel spelen en rennen ze lekker mee over het veld.

Om half 7 was het tijd voor C en B jeugd van HVM en ook de meiden van HMC waren van de partij. De snelheid van het spel was gelijk een stuk hoger, maar het waren zeker leuke spannende wedstrijdjes.

Tot slot voor onze dames en recreantendames en de trainer Jan was uiteraard ook van de partij. De HVM meiden van de C en de B speelden nog lekker een paar wedstrijdjes met de dames mee.

We hebben weer genoten van dit mooie evenement, bedankt Rachel en we bedanken uiteraard ook onze scheidsrechters Mirjam, Geert, Paul, Shirley en Kayleigh..

Op naar volgend jaar!!

HVM wenst bij deze ook iedereen een hele fijne carnaval, volgende week is er geen training in de Amerhal..

fotoverslag