De Sinterlijke surprisestress is voorbij waardoor de focus weer op handbal staat en dat is nodig, tegen de nummer 1 E.O.C. D1 uit Vlissingen.

Toch fanatiek en ogenschijnlijk relaxed in de koppies, word aan de warming-up begonnen.
    Coach Esmé is bezig met aangooien terwijl coach Jan lopende weg de teamindeling kenbaar maakt.

Scheids Steffi wil beginnen en de kids krijgen de laatste tips van beide coaches, die elkaar feilloos aanvullen en het team op “vlijmscherp” zette.

De focus is goed en al snel word onze openingstreffer gescoord.
    Het verdedigen is voor enkele nog steeds een leermoment, maar de anderen vangen dit mooi op.
    Er word kei hard gewerkt, de aanvallen lekker snel en hiermee heeft onze tegenstander best veel moeite.
    Deze willen ook snel spelen, maar maken veel fouten.
    Onze kids profiteren daar gretig van en gaan de rust in met 8-2 op het scorebord.

Nog enkele tips en complimenten mee gegeven de 2e helft in.
    Het rustmoment heeft kennelijk het vuur bij onze kids wat gedoofd en word er slordig aangevallen en milder verdedigd.
    Zo weet E.O.C. bij ons het doel op hun beurt wat makkelijker te vinden en komen dichterbij.
    Onze vaste keepster Elin speelt normaal de 2e helft in het veld, maar keepte zo lekker dat ze zelf graag de 2e helft in het doel bleef. Dit was de “golden move”!! Ze keepte de sterren van de hemel en dreef E.O.C. tot lichte wanhoop.
    Mede daardoor pakte onze veldspelers de draad weer op, waar ze in de 1e helft mee bezig waren en kwam er geen bal meer door de verdediging.
    Onze geforceerde aanvallen in de 2e helft, met te veel druk op de verdediging, leverden ons 4 doelpunten op
    Máár dat was genoeg voor de winst, 12-10.

Top gedaan jongens en meiden, de coaches zijn trots op jullie.