• Zondag 17 februari HVM D2 speelt uit tegen Heerle D3.

De stand op de ranglijst van de binnen competitie liegt er niet om.
    Onze meiden staan op nummer EEN.
    Dit legt wel druk op de schouder.

Het team uit Heerle staat op de negende plaats dus dat moet lukken.
    Maar in het begin van de eerste helft viel het best even tegen.
    Het duurt lang voordat het eerste doelpunt valt. Na 4 minuten wordt het 1-0 voor de thuis ploeg.
    Gelukkig volgt de gelijkmaker snel. Liniek gaat door het mi
    dden en scoort.
    Het blijft een tijdje gelijk op gaan, van beide kanten wordt goed verdedigd en zijn er niet echt veel kansen.
    Aan het einde van de eerste helft lijkt er een overwicht te komen van HVM.
    Dit team wil niet alleen graag winnen maar vind het ook leuk als alle spelers een keer scoren.
    Coach Ron had een zakje chips beloofd als er gewonnen werd en iedereen aan de beurt kwam.
    Uiteindelijk wordt de eerste helft met 5 – 10 afgesloten in het voordeel van HVM.

De tweede helft begint met een nieuwe keeper zodat Selina in het velt komt te staan.
    De spelers weten elkaar goed te vinden zodat er veel doelpunten vallen.
    Onze vaste speelster Gwen kon er vandaag niet bij zijn maar Amy uit het E team heeft haar met drie doelpunten prima vervangen.
    Uiteindelijk wordt gewonnen met 11 – 17.
    Ondanks dat niet iedereen heeft gescoord was er toch chips na afloop van deze mooie wedstrijd.
    Met een grote glimlach op het gezicht verlaten we sporthal de Omganck in Wouw.

Sanne, Amelie, Britt C, Gwen, Liniek, Britt S, Selina en Anouk gaan vol vertrouwen de komende drie wedstrijden tegemoet.
    Zonder de sponsoren Streekkoken.nl en Loonbedrijf Smits valt het niet mee om onze vereniging draaiende te houden hiervoor onze hartelijke dank.