• Afgelopen zondagochtend stond de wedstrijd gepland tegen GHV Goirle.

Het team staat 2e in de competitie, maar we wisten van de vorige keer dat het goed tegen elkaar opging.

Onze jongens werden deze week ondersteunt door Sofie en Nikki van de DC1.

Sjors opent de wedstrijd met een mooi sprongschot. De bal wordt goed rondgespeeld en al snel kan Jens vanuit de hoek scoren.

De tegenstander is snel en komt terug met een tegen doelpunt.

Dat kunnen we natuurlijk niet laten gebeuren, dus we gingen er weer vol tegen aan. Paul weet de ballen goed te stoppen.
    Vooraan de cirkel weten Sam en Sofie door de verdediging te komen en maken zij beide ook nog een mooi doelpunt.
    De ruststand is 8-3 in ons voordeel.

In de rust krijgen onze jongens en meiden complimenten en de nodige tips van de coach. Nikki weet te scoren vanuit de opbouw.
    De tegenstander blijft actief en we ondervinden de nodige tegenslag. Ondanks dit houdt ons team de moed erin.
    Zo ook Julian, als snelle cirkelspeler springt en rent hij het gehele veld rond en kan hij een mooi doelpunt maken.
    We blijven goed met elkaar samenspelen en hierdoor weten we nogmaals een aantal keer te scoren. Stefan komt op de linker opbouw te staan en weet de tegenstander slim te ontwijken: hij scoort!
    In de laatste 8 minuten is de stand in ons voordeel en mag Paul als keeper ook mee naar voren en lukt het ook hem nog om te scoren.

Ons team weet de teamspirit erin te houden en laat zien dat ze het spel samen goed kunnen spelen. De einduitslag: 19-12 voor HVM. Een welverdiende overwinning!

Ben jij als jongen van 12 t/m 15 jaar nog op zoek naar een teamsport en lijkt handbal je wat?
    Kom een keer mee trainen op maandag of woensdag van 18.00u tot 19.00u in de Amerhal. Wij zijn een leuk team waarbij sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Wees welkom!
    Met dank aan onze sponsoren