• Laatste wedstrijd C-meiden seizoen 2021-2022

Afgelopen zondag 26 juni 2022 was de laatste wedstrijd van het seizoen voor de dames C.

Ze speelden deze wedstrijd tegen Taxandria.

De wedstrijd begon goed. Met een mooi schot scoorde Sofie in de 3e minuut de 1-0.

Maar nog geen minuut later landde de bal achter Britt in het net en werd de 1-1 gemaakt. Maar onze dames waren erg rap aan de overkant en weer was het Sofie die de 2-1 scoorde.

Met een mooi éé-tweetje van Hinte en Nikki, schoot Hinte de bal zo het goal in. Maar weer reageerde de tegenstander hier snel op en zo werd het 3-2, 3-3 en 4-3.

In de 14e minuut haalde Taxandria HVM in en stonden ze voor met 4-5, en gauw erna 4-6. Sofie knalde er eentje hard in de rechterhoek en maakte de 5-6.

Wat later waren het Rinske en Hinte die samen voor het 6e doelpunt van HVM zorgden.

De dames speelden goed over. Ziva, Liz en Feline startten een paar mooie acties in. Lenthe had een mooi schot op het goal maar deze werd tegengehouden door de keeper.

Tijdens de rust was het 9-17 en werd Britt in het goal vervangen door Hinte.

De wedstrijd was nog geen minuut begonnen of Britt kwam gelijk met een mooie actie. Maar helaas werd er niet gescoord.

Tijdens de 2e helft werd er in de eerste 11 minuten niet gescoord door HVM. Wel werd er diverse keren op het goal gegooid, maar niets ging er in.
    Maar toen opeens met een boogballetje van Liz zat het 10e doelpunt mooi in de rechterbovenhoek.

Toen ging het even hard. Want binnen 4 minuten maakten Sofie, Rinske en Feline het 11e, 12e en 13e doelpunt.

Ziva stond in de rechterhoek opgesteld. Ook zij wilde een schot op het doel maken, maar deze werd geblokt door de tegenstander.

In de laatste 10 seconden braken 2 meiden van Taxandria met tweeën uit en kwamen samen tegenover Hinte in het goal te staan. Deze hield het eerste schot tegen maar helaas ging de bal te hard terug naar de tegenpartij en werd het 2e sprongschot gemaakt. Het laatste doelpunt viel net een seconde voor het einde van de wedstrijd.

Eindstand werd 15-35.