SPORTTIEF, MEER DAN EEN SPORTWINKEL

Ik zal me even voorstellen, Marjolein van Dinteren 48 jaar en getrouwd met Richard van Dinteren en ouders van Sam en Jesse.

In 2014 hebben wij de winkel overgenomen van mijn ouders en heb ik de naam SPORTTIEF met dubbel T ingevoerd waarmee wij aangeven te staan voor Teamwork en Teamwear.

Zoals ik al aangaf is Sporttief meer dan een sportwinkel, wij werken al jaren met verschillende verenigingen en sinds juli 2020 mogen wij daar HVM ook bijschrijven, waar wij uiterst blij mee zijn en waar ik heb vernomen vanuit HVM ook.

Door middel van een eigen bestel portal waar HVM nu over beschikt plaatsen zij de bestellingen direct per team in zodat ik deze kan goed keuren en deze order binnen 2 dagen binnen is.

Sporttief beschikt over een eigen drukkerij en bedrukt de shirts / broeken / tassen etc. met logo’s van de club en sponsor logo’s geheel zelf. Wij staan erom bekend om een order binnen 1 week bedrukt en al te kunnen leveren en hier doen al veel verenigingen hun voordeel mee.

Buitenom de verenigingen waar Sporttief mee werkt, werken wij ook nog met vele bedrijven in en buiten de regio die wij voorzien van Bedrijfskleding met bedrukkingen of borduuring.

Wij leveren de welbekende merken Tricorp / Havep / Sioen / blaklader / Fristads / M-Safe / M-Wear etc. en hier hanteren wij dezelfde kwaliteit als bij Teamwear dat als de order is geplaatst deze binnen 1 week bedrukt en al word uitgeleverd.

Dan hebben wij natuurlijk ook nog onze winkel in de Nieuwstraat 18 in made, waar wij een ruime keuze en collectie hebben van alle takken van sport. Achter in de winkel hebben wij de dames afdeling voor Running/ Fitness/ yoga / Tennis / Handbal / Volleybal en in de zomer maanden een ruime keuze Badkleding voor Dames en Heren Girls & Boys.

Zo beschikt HVM ook over een Ledenshop net zoals de andere verenigingen deze staat op de website van HVM www.hvmade.nl hier kunnen de leden van HVM shoppen met korting en steunen ze ook nog hun vereniging hiermee.

U bent alle van harte welkom in onze winkel, wij staan graag voor u klaar en zoekt u iets speciaals ook daar draaien wij onze handen niet voor om.

Kortom zoals mijn slogan al zegt,
    Sporttief MEER dan een Sportwinkel !!!!
    Nieuwstraat 18
    4921 CX Made