• wedstrijdverslag van HVM DB1 tegen United Breda DB2 van zondag 25 september

Op zondag 25 september speelden onze dames B1 hun laatste buitenwedstrijd van dit jaar heerlijk in het zonnetje tegen United Breda.
    Ze hadden er allemaal veel zin in en de gezelligheid spatte weer van het veld af.
    Sanne was dit keer aan de beurt om een helft te keepen en zij begon direct met twee hele mooie reddingen.
    Het duurde ook niet lang voordat Britt de score opende met een heel mooi doelpunt.
    En ook Amelie was goed op dreef met haar afstandsschoten.
    We zagen als publiek mooie combinaties en goede wissels waaruit onder andere Liniek een mooi doelpunt vanaf de cirkel kon maken.
    Myrthe was verdedigend lekker bezig en Reza pikte met mooie paseerbewegingen ook haar doelpuntjes mee.
    De twee teams waren goed aan elkaar gewaagd en het was een mooie wedstrijd om naar te kijken.
    Hoewel we in de stand steeds een voorsprong behielden werd ons sterke spel afgewisseld met slordige periodes.
    Daardoor kon United Breda goed bijblijven en ging de wedstrijd aardig gelijk op.
    De ruststand was 8-11 in ons voordeel.

Na rust schoot Anouk uit de startblokken en maakte door goed in te starten een mooi doelpunt vanaf de opbouwpositie.
    Suzet maakte het United Breda als midvoor erg lastig om de bal goed rond te spelen. Dat zorgde ervoor dat Sanne vanuit de break-out een aantal keer kon scoren.
    Selina stond in de tweede helft zoals altijd sterk te keepen. Lynn wist vanaf de middenpositie twee keer de keeper te passeren met goed geplaatste ballen in de rechterhoek.
    Gwen werd op de hoek nog een aantal keer mooi vrij gespeeld maar helaas lukte het haar vandaag niet om te scoren.
    De eindstand van deze wedstrijd was 15-21. Na een goed resultaat op het HMC-toernooi en de twee overwinningen van de afgelopen weken in het buitenseizoen gaan onze dames volgende week met
    veel vertrouwen aan het zaalseizoen beginnen. Maar eerst lekker naar de kermis in Made met z'n allen. Ook heel belangrijk voor de teambuilding.😉